PRAKTISK INFO

Ejendommens indretning:
I stueetagen findes velindrettet, velfungerende køkken, stor spisesal, 2 opholdsrum, baderum med 4 brusere og håndvask samt 3 toiletter med håndvask. I gangen ved køkkenet findes en kummefryser til evt. medbragte madvarer. På 1. sal findes 4 soverum med henholdsvis 4, 4, 6 og 16 sengepladser. Sengene er monteret i sektioner med 1 underkøje og 1 overkøje. Der er store opbevaringsskuffer under hver sektion.
Respekter venligst, at sengene ikke må adskilles eller flyttes.
Sengelinned (eller sovepose) skal medbringes, og selvom madrasserne er forsynet med overtrækslagen, skal alle bruge personligt skånelagen (også ved brug af sovepose). På 1. sal findes også 2 toiletter med håndvask.
Uden for huset er der terrasser mod øst, syd og vest.

BRANDINSTRUKS:
De lokale brandmyndigheder kræver, at enhver gruppe, som overnatter i ejendommen, skal informeres grundigt om flugtveje i tilfælde af brand. Det er derfor gruppelederens ansvar, at denne information finder sted inden første overnatning.
Der er fra hvert soverum i tilfælde af brand mulighed for at benytte 2 trappenedgange, idet soverummene ikke kan aflåses, så der er altså i nødstilfælde mulighed for gennemgang!
Gangarealer på 1. sal må derfor aldrig bruges til overnatning eller oplagsrum, – der skal altid være ”fri bane”. Kontrolpanel for brandalarm findes i gangen ved baderummet.

Alle døre, som vender ud mod FLUGTVEJE (trappeopgange o. lign.) skal være SELVLUKKENDE og er derfor styret af dørpumper. Undlad venligst at ændre på justeringen af dørpumperne, – det drejer sig først og fremmest om sikkerhed i tilfælde af
brand!


TOBAKSRYGNING INDENDØRS ER IKKE TILLADT !!

BEMÆRK:
Der forefindes ingen telefon på ejendommen, så det vil være fornuftigt at medbringe mobiltelefon, som også kan være nyttig på fjeldture.

BÅLTÆNDING i mark og skov er ved lov forbudt fra 15/4 til 15/9, men bålstedet ved
”OD-BAKSÅS” kan bruges med forsigtighed.
Af hensyn til naboen: Ej færdsel over marken mod skoven om sommeren!

AFFALDSBEHANDLING:
Der er i juni 2003 opført et nyt affaldshus, og det betyder affaldssortering efter de lokale regler. Følg venligst fremgangsmåden, som er anvist på opslag i køkkenet, – det er ikke så svært – så gå bare til sagen med god vilje – og skån miljøet!

NISSEDAL (2 km. fra ”OD-BAKSÅS”):
Stor købmandsforretning ”JOKER” med godt vareudvalg. Her er der tillige postfilial og medicinudsalg fra Kviteseid apotek. Blyfri 95 samt diesel købes også her.
Åbningstid: mandag – torsdag 9.00 – 17.00. fredag 9.00 – 20.00. lørdag 9.00 – 15.00.

TREUNGEN (20 km. mod syd fra ”OD-BAKSÅS”):
SPAREBANKEN SØR med pengeautomat, som er åben døgnet rundt. Banken er åben mandag, tirsdag, onsdag og fredag 9.00 – 15.00, torsdag 9.00 – 17.00.

SPAR købmand er åben alle hverdage 9.00 – 18.00, fredag dog 9.00 – 20.00.
Der er også postfilial og medicinudsalg hos købmanden.

Turistinformation findes ved Rådhuset i TREUNGEN: Nyopført træbygning!!

Sommer: juni – august, tlf. 35 04 57 00, Kontoret åbent 11.00 –17.00, søndag lukket.
Vinter: ring 35 04 84 00 (Rådhuset) og spørg efter turistinformation.

Ca. 2 km. syd for Treungen findes 2 benzinstationer.

VRÅDAL (24 km. mod nord fra ”OD-BAKSÅS”):
”JOKER” købmand med postfilial. Åbningstid: mandag – torsdag 9.00 – 18.00,
fredag 9.00 – 20.00, lørdag 9.00 – 18.00.
BANKEN er lukket, men pengeautomat findes stadig lige over for ”JOKER”.
Benzinstation findes i VRÅDAL.